Loading

21 Kasım 2009 Cumartesi

Oruçoğlu Thermal Resort

Oruçoğlu Thermal Resort

Oruçoğlu Thermal Resort - Genel Otel Özellikleri
Oruçoğlu Resort Otel'de kendinizi evinizdeymiş gibi hisedeceksiniz; dört mevsim hizmet sunan ve Türkiye'nin ilk özel termal tesisi olan Thermal Resort Oruçoğlu Turizm Konusunda öncü kuruluş olduğunu, yönetsel organizasyonlardan, sağlık ve eğlence olanaklarına kadar uzanan hizmet yelpazesinde göreceksiniz.
Oruçoğlu Thermal Resort -Oda Görünümleri
Toplam 330 oda, 800 yatak kapasitesine sahiptir. 3 adet engelli odası mevcuttur. Odalarda, termal su, klima, duş, wc, küvetli banyo, bornoz, dağ manzarası, direk telefon, minibar, saç kurutma makinesi, banyoda telefon, uydu tv, minibar, kasa, merkezi ısıtma ve zemin halı imkânları bulunmaktadır.
Oruçoğlu Thermal Resort -Yiyecek ve İçecekler
Kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobi bar, 50 kişilik 1 alakart restoran, 800 kişilik 3 adet açık büfe restoranında, Türk ve Dünya mutfaklarını tadabilirsiniz..
Oruçoğlu Thermal Resort -Toplantı ve Kongre
Kongre ve toplantı organizasyonlarınız için hizmet sunmaya hazırdır. Toplam 6 adet salon mevcuttur. En büyük kapasite 1200 kişiliktir. Sinevizyon, Barkovizyon, DVD, VCD, Tepegöz, Mobil projeksiyon Perdeleri, Sabit ve Taşınabilir Mikrofonlar (Yaka, Telsiz ve Masaüstü mikrofonlar), Sabit ve Taşınabilir Hoparlörler, Uzaktan Kumandalı Slide Projektörleri, TV 70 Ekran - 127 Ekran, Video Player, Flipchart, Laser Pointer, Yazı Tahtası ve Silinebilir Kalemleri mevcuttur.
Oruçoğlu Thermal Resort -Otel Servisleri
Termal tedavi merkezi, uydu yayını, merkezi klima, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, güzellik merkezi, cafe, bilardo, oyun salonu, sinema, bahçe, kütüphane, çocuk oyun odası, internet cafe, disco, şark köşesi, tv salonu, kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, kasa, kablosuz internet, market, 24 saat oda servisi, doktor ve otopark mevcuttur.
Oruçoğlu Thermal Resort -Boş Zaman ve Eğlence
Türk hamamı, sauna, masaj, güzellik merkezi, termal tedavi, fizik tedavi, çamur banyosu, zayıflama merkezi, fitness center, açık ve kapalı thermal yüzme havuzları, bay ve bayan ayrı yüzme havuzları, jakuzili ve saunalı özel aile banyoları, Jakuzi, Su Kaydırağı, Çocuk Yüzme Havuzları, Botanik Cafe, Bilardo ve Masa Tenisi, Oyun Salonları, Sinema Salonu, Panoroma Bar, Yürüyüş Alanları ve Bahçe, Mini Kütüphane, Çocuk Oyun Odası, İnternet Cafe, Play Station, Disco, Şark Köşesi mevcuttur.
Oruçoğlu Thermal Resort -Ulaşım
Ankara Havaalanı'na 257 km, Antalya Havaalanı'na 288 km, İzmir Havaalanı'na 350 km, Afyon'a 14 km, hastaneye 5 km, Afyon merkeze 10 km mesafededir.

Oruçoğlu Thermal Resort, Turizm işletme belgeli ve 4 yıldızlı olan tesis , 624 yatak kapasitelidir. Termal Otele ait kür merkezine, Sağlık Bakanlığı tarafından 25.11.2002 tarih ve 2 sayı ile kaplıca işletme izni verilmiştir. Aphrodite olarak adlandırılan kür merkezinde hidroterapi ünitesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, saunalar, 26 adet özel termal banyo, termal havuzlar bulunmaktadır. Akronium’da ise açık ve kapalı termal havuzlar ile su oyunlarından yararlanılabilmektedir. Ayrıca bütün odalarda termal banyo imkanı bulunmaktadır. Banyo dışında içme kürü, hidroterapi (jaluzi, sualtı masajı ve whirpool) ve çamur banyosu diğer kaplıca tedavisi olanaklarındandır. Tesiste, bowling salonu, masa tenisi, mini futbol sahası, fitness center, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, koşu, yürüyüş ve bisiklet sporu için parkurları gibi sportif amaçlı yapılar mevcuttur. 100 kişilik büyük perdeli bir sinema salonu, kütüphane, 300 kişilik ve 60 kişilik 2 konferans ve toplantı salonu kültür-sanat etkinlikleri için ayrılmış alanlarıdır. Eğlence ve dinlenme amaçlı yapıları ise; 1 rekreatif amaçlı şifalı su havuzu, kür parkı, botanik bahçesi, restorant, bar,diskotek, briç salonu, atari salonu, aqua slide(su kaydırağı), langırttır. Bunun yanında tesiste çocuklar için çocuk oyun salonu bulunmaktadır.
Tel. No : 0 272 251 50 50 / 0 272 251 35 04
Faks No : 0 272 251 50 60
www.orucoglu.com.tr
e-posta:info@orucoglu.com.tr


0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008